Projektet nga Hata Dekor
St. Anthony's Rectory
A complicated project, St. Anthony's new composite roof ties old to new safely and inexpensively.

me shum info
Special Promo
Trego shokut, dhe merr 15% diskaunt !

me shum info
Mire se vini
Hata Dekor ju bënë të mundur edhe në luginën e Preshevës Dekorimin e shtëpiave nga INTERIOR dhe EXTERIOR.

Hata Dekor është një ndër kompanitë më e njohur në  Kosoven lindore.

Hata Dekor specializon në: zbukurimin e tavaneve, mureve, oxhakeve, bareve, podrumeve, shkallëve, dritareve, dyerve... ju emroni.

Më shumë se 15 vite eksperiencë në dekorime shtëpiake. Kompanija Hata Dekor përdor materiale dhe kualitet më të lartë në Presheve.
Estimejt FALAS!!!
Kontakto në tel:
Mob: 063 - 878 - 5546
Projektet e sa kryera
Ne bëjmë realizimin e ëndrrave. Nje thirrje telefonike ! Ja një pjesë e projektit të  kryer nga Hata Dekor.

Keni parasysh Hata Dekor gjithmon për ju...
Dekor
Hata Dekor ju ofron!

Rregullimi i oborrit, shkallëve dhe pajisjetë para shtëpis me gur.
nje nder dekorimet
   me te bukura ne te